Salı , 6 Haziran 2023
Güncel
Anasayfa / off-Topic / Siyaset / Çözüm Süreci Çözülme Süreci

Çözüm Süreci Çözülme Süreci

188843MHP’nin bir argümanı vardı. Neydi o argüman ?

“Çözüm Süreci Çözülme Süreci”

MHP’ye göre ihanet planıydı, çözülme süreciydi vs. vs. MHP’ye tek katıldığım nokta Çözüm Sürecinin bir Çözülme süreci olduğu. Tek bir farklı Çözülen Türkiye değil PKK’dır.

Ne demişlerdi başlarda ? Haburda teröristleri alkışlarla karşıladınız. Teröristlerin vekil olmasının önünü açtınız.

Cevabım şu…

PKK, Türkiye’nin kanseridir. Vücuda öyle bir yerleşmiştir ki kemoterapi ile atılmalıdır. Kemoterapi ilaçları öyle ağır ilaçlardır ki yan etkileri çok kötüdür. (Habur olayı, Suruç Olayı, Şehit Cenazeleri vs.) Neydi o bizim kemoterapide kullandığımız ilaçlar ? Çözüm süreciydi sadece.

Halk PKK’yı destekliyordu. PKK ile halk arasına girmek gerekiyordu. Ceberrut devlet anlayışından, asimilasyonu, inkar ve reddi bırakmış bir devlet anlayışına geçildi. Şimdi Cizre’deki olaylarda halktan en ufak tepki yoksa, diyarbakır da kahrolsun pkk yürüyüşü yapılabiliyorsa, aşiretler pkk’ya karşı çıkıyorsa, kaçırılmaya çalışılan askeri bölge halkı teröristlerden kurtarıyorsa, şehit kürt aileleri pkk’yı lanetliyorsa çözüm süreci amacına ulaşmış demektir.

Ne dedi Karayılan ? “Kandil’de tükendik, Hezimete Uğradık, Barınamıyoruz.”

Çözüm sürecinde artık son basamağa gelindi o da hainlerin başlarına konulan para ödülü. Yakında PKK’nın tamamen çözüldüğünü göreceğiz. Bununla beraber, Tuğrul Türkeş’i, Meral Akşener’i ihraç edip terör sempatizanı birini partiye dahil eden MHP’nin çözülme sürecini de görecek miyiz zaman gösterecek.

 

 

Cihan KÜSMEZ Kimdir ?

Makalelerinin Toplam Okunma Sayısı: 2.637.985


2002 yılında başladığım yazı hayatıma ilk önce 2007 yılında blogspot ile devam ederken daha sonra 2009 yılında Wordpress ile devam ettim. 2009'dan bu yana Cihan Blog'ta yazmaktayım. Yazılım, Diziler ve Sosyal Medya ağırlıklı yazıların yanı sıra güncel konular ile ilgili yazılar da yazmaktayım.